'PIGMENTER OG VAND' af Annemarie Jepsen

dato - 5. marts til 31. marts

Fernisering - 5. marts 15:00 til 17:00

Annemarie Jepsen

Annemarie Jepsen (f. 1949) har udstillet siden 2001 og deltaget i 19 censurerede udstillinger i ind- og udland. Hun er ejer af Galleri HaveHuset, beliggende i den store have ved Kattegat, hvor hun viser egne værker. Annemarie Jepsen er medlem af International Watercolor, Nordisk Akvarelselskab , Morild og Odsherreds Kunstdage.

CV

I marts måned er det kunstneren Annemarie Jepsen fra Sjællands Odde, der rykker ind i Kunsthal vARTe. Ud fra erfaring, dygtighed og akvarelmalingens muligheder, formår hun at fremstille udvalgte motiver fra naturen, som nærværende og levende organismer.
 

Annemarie Jepsen maler primært eksperimenterende akvarel. Hun udtaler flg. om sin kunst og teknikken bag: ”Udforskningen af pigmenternes forskellige variationer i vandet er grundlæggende for udførelsen af akvarellerne.

Forskellige metoder og redskabers anvendelighed er i denne kunstart en stor del af det eksperimenterende. De seneste års eksperimenter og arbejdet med akvarellen har resulteret i akvarel udført på både papir og lærred.

Naturen, samvær og oplevelser er altid den bagvedliggende inspirationskilde i billederne, udtryk og bevægelse er elementer, der forsøges indfanget i disse.

Det daglige arbejde med skitsebogen, kurser, workshops og akvarelrejser i Danmark og Sverige, samt fælles ”male-dage” med andre kunstnere er ligeledes kilder til inspiration og udfoldelse af akvarelkunsten.

De kreative ideer udtrykkes også gerne via andre medier og materialer, såsom foto, digital grafik, tegning, olie og mixed media.”