KUNSTRUNDEN SYDVESTJYLLAND 2018

dato - 30. marts til 1. april

Agnete Brinch

Agnete Brinch (født 1970) bor og arbejder til dagligt i Billum, hvor hun har sit eget atelier. Hun samarbejder med Galerie Knud Grothe i Charlottenlund, Gallerie Rasmus i Skagen og i Odense, Gallerie Rieck i Kiel / Hamborg og Gallery Crossover München samt diverse kunstforeninger. Derudover har flere af hendes værker været med på Art Herning i 2016 og 2017, hvor hun også er repræsenteret i 2018.
Agnete Brinch blev i 2015 udvalgt blandt 14.000 ansøgere til den internationale censurerede udstilling ”Portrait Now”, blandt repræsentanter fra De nordiske lande, Rusland og Kina m.fl. Hun har desuden udstillet på Frederiksborg Slot samt Ljungberg Museet i Sverige. Kunstneren tager også ud og holder foredrag foredrag om sit kunstneriske virke.

CV

Kunsthal vARTe er igen i år en del af KUNSTRUNDEN SYDVESTJYLLAND.
Åbningstider: fredag kl. 11-17, lørdag og søndag kl. 10-17.
Læs mere om Kunstrunden her

I Kunsthal vARTe vil man under Kunstrunden kunne opleve udstillingen 'KVINDER DER FORANDRER VERDEN' af Agnete Brinch.

Ansigter fra stærke og indflydelsesrige kvinder, fascinerer og betager os som beskuer. Det at fortolke historiske personligheder på sin helt egen og unikke måde, gør Agnete Brinchs værker autentiske og nærværende.
Serien KVINDER DER FORANDRER VERDEN er en række kommentarer til især kvindelige kunstnere, forfatterinder og skuespillerinder, bl.a. Berthe Morisot, Elisabeth Jerichau Baumann, Sigrid Undset og Johanne Louise Heiberg.
Læs mere om udstillingen her