ARTIST TALKS af Marianne Sigersted & Agnethe Vestergård

dato - 23. september 14:00 til 15:00

Agnethe Vestergård

Agnethe Vestergård er kendt i Varde for sit store engagement i 7-Kanten, hvor hun siden 1993 har været kostumedesigner. Men hun arbejder også som kunstner, og i 2011 deltog hun i 2 semestre-kurser i maleri m.m. på Århus Kunstakademi. Fra 2012 til 2017 tog hun den grafiske uddannelse ligeledes på akademiet.

Flere gange har hun deltaget KS udstillinger i Janus Bygningen i Tistrup, ligesom hun også har deltaget i en juleudstilling samme sted. Derudover har Agnethe Vestergård været arrangør og medvirkende på en kunstudstilling på Lærkeholtvej. I 2012 havde hun en soloudstilling på Moesgård Havecenter.

CV

Marianne Sigersted

Marianne Sigersted fra Varde i gang med en 4 årig uddannelse ved Århus Kunstakademi, herunder bl.a. et semester i maleri. Hun har ligeledes deltaget i forskellige weekend- og ugekurser på akademiet. I 2014 deltog hun i et Masterclass i Kunst ved Herning Billedskole. 

Hun har undervist i billedkunst ved LOF Varde og underviser løbende på Erhvervsskoler i Esbjerg. Desuden har hun taget initiativ til kunstnergruppen Art 8 i Varde.

Marianne Sigersted har udstillet flere steder i Varde, bl.a. på biblioteket, sundhedscenteret og politistationen. Udover at være med i ”Åbne døre” og Kunstrunden Sydvestjylland, har hun også fast udstilling ved firmaer. Derudover har hun udstillet i Julianehåb i Grønland, Galleri Svanen i Vig og ved Folk og Kultur i Janderup.

CV

De to lokale billedkunstnere Marianne Sigersted og Agnethe Vestergård inviterer inden for til søndagshygge og en snak om deres passion for kunst og inspiration.

Arrangementet er gratis og alle er velkomne.