UDSTILLING: 'VILDE DYR' af Bente Jepsen

Datum - 8. August bis 30. August

Vernissage - 8. August 15:00 bis 17:00

'VILDE DYR'

I august måned får Kunsthal vARTe besøg af spektakulære zebraer, elefanter, leoparder, løver, isbjørne og bisonokser, når kunstneren Bente Jepsen flytter ind i lokalerne på Smedegade.

Der hersker ingen tvivl om, at Bente Jepsen er en kunstner, der kan sit håndværk til fulde!
Gennem teknisk kunnen, afbilder hun yderst realistiske fremstillinger af vilde dyr. Vi får lov til at komme helt tæt på! Som en modig fotograf, der ligger på lur og har zoomet helt ind på sit kamera.
Vi kan kigge det vilde dyr direkte ind i øjnene, og måske ligefrem få en snert af medlidenhed og sympati med dyret, eller opleve at blive en smule skræmt.

Om sin kunst, udtaler Bente Jepsen: “Der ligger ikke nogen større filosofi bag mine malerier. Jeg maler næsten kun dyr, da det er dyr som er min store passion - jeg lægger al min kærlighed til dyret i maleriet, og forsøger at få dyrets skønhed og sjæl frem.”

Om sit kunstneriske virke, siger hun: “Jeg fik for alvor lyst til at male, da jeg boede i Nice - inspireret af de mange gallerier i området, men jeg kunne ikke finde roen - og først da jeg flyttede tilbage til Danmark i 2001, fandt jeg roen til at male - og maler nu på fuld tid.”

Kunstneren vil være til stede og arbejde i det tilstødende atelier i ovennævnte åbningstider.
 

For mere information, fotos og interviews kontakt Bente Jepsen på:
e-mail: benjep@mail.dk eller på tlf.: +45 2032 7652
Se mere om kunstneren på: www.zoombeeart.dk