Udsmykning af virksomheder

 

Er du virksomhedsejer, så er det her måske relevant for dig:

 

Vil du give din virksomhed eller erhvervslokaler mere liv og atmosfære, og samtidig give dine medarbejdere noget at tale om, så er en udsmykning af jeres gangarealer, mødelokaler, receptioner, kontormiljø, kantine e.a. måske noget for dig?

Kunst kan bruges til at belyse din virksomheds image og vision, på en anden måde end f.eks. deres hjemmeside kan, og valget af specifikke kunstværker er desuden en måde, hvorpå du kan skille dig ud fra dine konkurrenter. Vælger man f.eks. at have eksperimenterende og nyskabende kunst hængende, kan det symbolisere at virksomheden er innovativ og tør tage chancer.
Der er mange fordele ved at få kunst ind på arbejdspladsen, så når en virksomhed vælger at udsmykke deres lokaler, handler det ofte om andet og mere end udsmykningen i sig selv.

I Kunsthal vARTe tilbyder vi faglig rådgivning i forbindelse med udsmykningsopgaver og anskaffelse af kunst. Udsmykning kan være mange ting og derfor tilbyder vi både helhedsløsninger og køb af enkelte værker.
Vi har kontakt til mange dygtige kunstnere - både internationale, nationale og lokale, der arbejder med forskellige stilarter, farver, formater og materiale. Så vi kan sagtens finde noget for enhver smag og til ethvert lokale, og vi vil rigtig gerne hjælpe dig og din virksomhed med at få anskaffet lige netop den kunst, som er helt rigtig for jer.

 

Husk at virksomheder kan trække køb af kunstværker fra i skat!
Læs mere om de skattemæssige fordele ved at købe kunst her.

_____________________________________________________________________________________

For yderligere information eller spørgsmål, kontakt da Mette Kristensen på mk@varte.dk eller på +45 2159 2708.

Vi står klar til at hjælpe dig og din virksomhed med at finde den kunst, der er den helt rigtige for jer!